INTERNKONTROLL ELEKTRO. EN RIMELIG FORSIKRING MOT MULIG BRANN

DET GÅR MOT VINTER. TID FOR Å KONTROLLERE DET ELEKTRISKE ANLEGGET I BOLIGEN DIN?

Spesielt gamle sikringsskap med skrusikringer er utsatt for varmgang og brann ofte på grunn av løse tilkoblinger. Det er også en rimelig forsikring å få hele det elekteiske anlegget kontrollert med jevne mellomrom.

Vi har gode tilbud på utskifting av gamle sikringsskap. Behold skapet, vi skifter ut innmaten, og du reduserer kostnadene

Klikk her og ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud
Tittel

SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Serviceavdelingen tar oppdrag for både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Servicebilene er velutstyrte og skal dekke det mest vanlige materiellet på et serviceoppdrag.

Vi utfører alt fra små oppdrag, feilsøking på elektrisk anlegg, rehabilitering, tilbygg på eksisterende hus / hytter, vedlikehold, styresystemer til hus / hytte og Elsjekk / boligkontroll. Vi prosjekterer og dokumenterer elektriske anlegg vi leverer. Vi har dyktige elektrikere som har kjennskap til de fleste områdene innen elektrofaget, også slikt som:

  • Brannvarsling
  • Trådløs styring av lys og varme / Smarthus-løsninger
  • Enøk
  • Tele / data
  • Elsjekk / Internkontroll

Har De et hus hvor den elektriske installasjonen er gammel og sikringer ryker? Ta kontakt med oss, og vi gir deg råd og uforpliktende tilbud på oppgradering av anlegget.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon!